NAŠI NA TURU #18: Filip protiv Čilića za finale

Filip Krajinović igra odličan turnir u Kvinsu, a danas će igrati protiv Marina Čilića u polufinalu trunira.

Filip je u prvom kolu savladao Džejsona Bruksbija rezultatom 4:6, 3:6. U prvom setu smo videli pet brejkova, a onaj ključni je Filip napravio u poslednjem desetom gemu. Krajinović je u drugom setu morao da spašava tri vezane brejk lopte u petom gemu, a u narednom gemu je došao do brejka koji je i odlučio pobednika.

FOTO: Filip Krajinović Instagram

U drugom kolu, Filip je bio bolji od veterana, Sema Kverija rezultatom 4:6, 6:3, 6:4. Amerikanac je osvojio prvi set zahvaljujući brejku u petom gemu, koji je sačuvao do kraja seta. U drugom setu smo videli isto samo jedan brejk, ali ovog puta sa Filipove strane. Kao i prethodna dva seta i u ovom su serveri bili na visini zadatka. Jedini brejk je Krajinović napravio u petom gemu i sačuvao ga je do kraja meča.

FOTO Beta

Juče u četvrtfinalu Filip je savladao domaćeg tenisera, Rajana Peniston sa 4:6, 6:3, 6:3. Kao i u prethodnom meču, naš teniser je opet izgubio prvi set. Peniston je došao do tog seta zahvaljujući brejku u devetom gemu. Inače u ovom setu Filip se suočavao sa osam brejk lopti, dok njegov protivnik nije imao takvih problema. Krajinović se probudio u drugom setu, pa je došao do brejka u šestom gemu i sačuvao ga je do kraja seta. U trećem setu prvi do brejka dolazi Filip u petom gemu, a gem kasnije Peniston pravi ribrejk. Filipa to nije omelo pa je onda uspeo da napravi dupli brejk i da prođe u polufinale ovog turnira.

1 thought on “NAŠI NA TURU #18: Filip protiv Čilića za finale

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *