Kecmanović poražen u četvrtfinalu Rija

 Miomir Kecmanović poražen je od Argentinca, Franciska Serundola rezultatom 2:1 u setovima. Naš teniser je imao veliku priliku da prođe u polufinale ovog turnira ali je odigrao lošije nego u dosadašnjem delu turnira.

Miomir Kecmanović je imao već u drugom gemu dve brejk lopte koje nije iskoristio, a prvi do brejka dolazi Serundolo u sedmom gemu, koji je dobio bez izgubljenog poena. U gemu u kom je Francisko servirao za set Miša je uspeo da napravi ribrejk. Kecmanović je zatim dobio gem na svoj servis, a u narednom imao je i tri brejk lopte. Prve dve nije iskoristio ali je treću uspeo da iskoristi i da dobije set sa 7:5.

Drugi set savršeno kreće Francisko brejkovima u prvom i trećem gemu, pa je zato imao prednost od 4:0. Kecmanović je imao tri brejk lopte u šestom gemu ali nije uspeo da ih iskoristi, a onda je i izgubio ovaj set sa 6:2.

Kako je završio drugi tako je počeo i treći Argentinac, napravio je brejk u prvom gemu. Do duplog brejka Serundolo dolazi u sedmom gemu, ali već u narednom Miša vraća jedan brejk i to u gemu u kom je Serundolo servirao za pobedu, a zatim i smanjuje na 5:4. Francisko je onda po drugi put servirao za pobedu, a i ovog puta je dozvolio brejk loptu koju sada Kecmanović nije iskoristio pa je Argentinac uspeo da završi meč i prođe u polufinale turnira u Riju.

Francisko Serundolo će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Švarcmana i Anduhara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *